Ontdek de kracht van een helder hoofd!

Wees niet zelf je grootste belemmering. Stijg boven de ruis uit. Zie waar jouw invloed ligt.

Waarom de training Relax meer Impact

  • Je hebt onrust in je hoofd en in je lijf en je zoekt naar rustmomenten.
  • De wereld is dynamisch, in verandering, complex en jij wilt daar goed op inspelen.
  • Je weet dat er meer in je zit, maar het lijkt alsof je de juiste knop nog niet hebt gevonden.
  • Je zoekt naar andere manieren om te reageren, om meer rust in je hoofd te hebben, naar een andere manier van werken.
  • Je wilt meer inzicht in wat er gebeurt, meer overzicht over de zaken die spelen.
  • Stiekem vraag je je wel eens af hoe anderen al die ballen in de lucht houden.
  • Je bent klaar met de onzekerheid of je het wel goed doet.
  • Je wilt verandering brengen,  je wilt impact creëren en met een helder hoofd het juist doen.
  • Je wilt je vrij voelen.

“Juist de combinatie van mindfulness oefeningen en oefeningen voor persoonlijk leiderschap zet je aan om naast bewustwording ook actief te werken aan jezelf. Als iemand die van resultaten houdt, werd het voor mij daardoor veel concreter en beter te begrijpen dan dat ik alleen een mindfulness traject gevolgd zou hebben.”

Anna Gouwenberg

Ik herken je worsteling

Stug doorknokken terwijl dat niet werkt. 
Ik werkte hard en bleef maar stug doorknokken terwijl ik eigenlijk helemaal niet blij was en ook niet op mijn best was. Ik zocht naar methodes hoe ik kon veranderen en overzien waar ik invloed op had. Ik wist dat ik iets anders kon doen. Ikzelf. Maar hoe? Dat wist ik niet.
Toen kwam ik in aanraking met mindfulness. Eerst vond ik het maar raar en zweverig, maar toen ik even door de zure appel heen beet, begreep ik dat het juist nuchter is. Zeker toen ik het koppelde aan alle andere persoonlijk leiderschapsmodellen die ik kende en gebruikte.
De kracht van een helder hoofd
Ineens had ik het: Ik ontdekte de kracht die met het verhelderen van je hoofd vrijkomt. Ik kreeg veel meer inzicht in mijzelf en de ander, ik kom mijn hoofd op een andere manier gebruiken, ik kon veel beter relativeren en overzien, ik had meer invloed, ik kon met meer vertrouwen mijzelf sturen en ik stond relaxter in het leven.
Simpel gezegd: doordat ik minder tijd en energie kwijt was aan onnodige ruis in mijn hoofd, ontstond er ruimte om te focussen op waar ik goed in ben, op waar ik aandacht aan wil geven, op aandacht voor de ander en mijn omgeving, op dat wat er nodig is. Ik voel me vrijer en heb meer ruimte.
Daarom heb ik deze training gemaakt. Een mix van mindfulness, persoonlijk leiderschap en coaching. Voor jou. Zodat ook jij de kracht van een helder hoofd kan ervaren, je invloed en je focus kan vergroten en beter kan overzien en doen wat er nodig is.
Ondertussen heb ik al honderden management professionals getraind in meer inzicht, overzicht, rust en invloed en geef ik les bij verschillende executive opleidingen zoals AOG School of Management en de Rotterdam School of Management. Ook jij kan de kracht van een helder hoofd ontdekken!
Training leiderschap

Eind mei van dit jaar gaf ik voor de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam een webinar over omgaan met stress.

Testimonials

“”Verbeter de wereld, begin bij jezelf”, a Dutch expression which is similar to:  “to improve the world, start with yourself”… Kiki’s Mindfulness course definitely contributes to active self-reflection and it provides invaluable insights on how to reign yourself. With very practical tools she created the opportunity to find the message in the madness and to effectively work with it.
Kiki, thank you so much for enabling us to make our world a better place.”

Tinka Broeders

Global Executive OneMBA Admissions Manager

“Bewustwording van de invloed die je eigen denkbeelden en overtuigingen hebben op jezelf en je omgeving wordt enorm vergroot. Kiki geeft je inzicht hoe je hier anders tegen aan kunt kijken en hoe je hiermee om kunt gaan.”

Alex van Kouwen

Manager Essent

Het kan ook anders!

Creëer ruimte in je hoofd en stel jezelf in staat om te focussen. 

Je hoeft niet harder te werken om effectiever te zijn.

Je hoeft niet per se meer te doen om meer impact te creëren. Je moet het soms gewoon anders aanpakken.

Stel je voor dat je:

✓ Aandacht hebt voor de dingen die er echt toe doen.

✓ Zaken kunt veranderen doordat je ziet waar je jezelf belemmert.

✓ Minder zorgen hebt.

✓ De dynamiek van de wereld een uitdaging is en jij weet hoe daar mee om te gaan.

✓ Ècht weet hoe je met stress kan omgaan.

✓ Ook onder druk goed kan presteren.

✓ Je zeker en vrij voelt.

✓ Relaxt kan omgaan met de mensen om je heen, wie het ook zijn.

✓ Tijd hebt voor de dingen die je belangrijk vindt

✓ Ziet wat er in je omgeving speelt en inziet waar je invloed op kan uitoefenen.

Het is tijd voor reflectie!

Je Hebt Het Al In Je.
Je Moet Alleen Weten Hoe Dit Te Bereiken.

Dit Kan Meedoen Je Opleveren:

Meer rust in je hoofd en beter relativeren met als gevolg minder zorgen en meer ontspannen thuis en op het werk zijn, voor jezelf en anderen.

✓Een mindfulness traject èn een persoonlijk leiderschapstraject. Niet alleen leer je mindfulness te beoefenen, je leert het ook gelijk toe te passen.

✓ Je tijd en prioriteit verdelen zoals jij dat wilt, omdat je weet waar je wel en niet je energie in wilt steken.

✓ Jezelf meer laten zien doordat je meer inzicht in jezelf en situaties hebt. Je scant waar het echt om gaat, waardoor er minder gedoe is.

✓ Je ziet meer out-of-the box manieren om iets op te lossen zoals bijvoorbeeld hoe je je werk makkelijker maakt of hoe je denkbeelden los kan laten.

✓ Je weet hoe je jezelf blijvend kan ontwikkelen en bent in staat steeds beter te worden.

✓ Niet alleen verbeter je je focus, je pikt meer op zoals signalen van collega’s, veranderingen en intonaties in gesprekken.

✓ Je gaat anders en beter samenwerken met je collega’s.

✓ Je voelt je relaxter, sterker en krachtiger en zorgt voor impact.

“Anders kijken en denken waardoor je met rust en gezonde afstand met lastige situaties kunt omgaan.”

Jacqueline van Duijn

Manager HR

Geen zweverig gedoe, maar praktische handvatten!

“Door haar enthousiaste, persoonlijke en pragmatische aanpak lukte het haar om de theorie, die ik vaak al kende, zó over te brengen dat die eindelijk eens bij me aankwam. Mindfulness bleek daarbij een praktisch en doeltreffend middel. Het knappe is dat ze dit alles doet zonder zweverig te worden.”

Sense Jan van der Molen

Associate Professor Natuurkunde Universiteit Leiden

Let op! Dit programma is niet voor iedereen. 
Dit is niet een training waarin je achterover kan leunen en de theorie krijgt uitgelegd. Je moet echt zelf aan de slag en ook de mindfulness meditaties doen.
Alleen mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken en het anders aan te pakken, zullen maximaal profiteren van deze training. Ik doe er alles aan op je hierin te begeleiden, maar jij moet hier echt mee aan de slag willen.
Neem jij verantwoordelijkheid om de inzichten ook daadwerkelijk toe te gaan passen. Wil jij een een pionier van je toekomst? Wil jij impact hebben? Dan ben je van harte welkom om mee te doen en weet ik zeker dat jij al snel de mindful manier ontdekt die je helpt van een overvol hoofd naar rust en impact te gaan.