Skip to main content

Ontdek de kracht van een helder hoofd!

Wees niet zelf je grootste belemmering.
Stijg boven de ruis uit.
Zie waar jouw invloed ligt.

Waarom De Relax Meer Impact Training?

  • Je hebt onrust in je hoofd en in je lijf en je zoekt naar rustmomenten.
  • De wereld is dynamisch, in verandering, complex en jij wilt daar goed op inspelen.
  • Je weet dat er meer in je zit, maar het lijkt alsof je de juiste knop nog niet hebt gevonden.
  • Je zoekt naar andere manieren om te reageren, om meer rust in je hoofd te hebben, naar een andere manier van werken.
  • Je wilt meer inzicht in wat er gebeurt, meer overzicht over de zaken die spelen.
  • Stiekem vraag je je wel eens af hoe anderen al die ballen in de lucht houden.
  • Je bent klaar met de onzekerheid of je het wel goed doet.
  • Je wilt verandering brengen, de game changer zijn, je wilt impact creëren en met een helder hoofd het juist doen.
  • Je wilt vrij zijn.

Ik herken je worsteling

Stug doorknokken terwijl dat niet werkt. 
Ik werkte hard en bleef maar stug doorknokken terwijl ik eigenlijk helemaal niet blij was en ook niet op mijn best was. Ik zocht naar methodes hoe ik kon veranderen en overzien waar ik invloed op had. Ik wist dat ik iets anders kon doen. Ikzelf. Maar hoe? Dat wist ik niet.
Toen kwam ik in aanraking met mindfulness. Eerst vond ik het maar raar en zweverig, maar toen ik even door de zure appel heen beet, begreep ik dat het juist nuchter is. Zeker toen ik het koppelde aan alle andere persoonlijk leiderschapsmodellen die ik kende en gebruikte.
De kracht van een helder hoofd
Ineens had ik het: Ik ontdekte de kracht die met het verhelderen van je hoofd vrijkomt. Ik kreeg veel meer inzicht in mijzelf en de ander, ik kom mijn hoofd op een andere manier gebruiken, ik kon veel beter relativeren en overzien, ik had meer invloed, ik kon met meer vertrouwen mijzelf sturen en ik stond relaxter in het leven.
Simpel gezegd: doordat ik geen tijd en energie meer kwijt was aan onnodige ruis in mijn hoofd, ontstond er ruimte om te focussen op waar ik goed in ben, op waar ik aandacht aan wil geven, op aandacht voor de ander en mijn omgeving, op dat wat er nodig is.
Daarom heb ik deze training gemaakt. Een mix van mindfulness en coaching. Voor jou. Zodat jij ook jij de kracht van een helder hoofd kan ervaren, je invloed en je focus kan vergroten en beter kan overzien en doen wat er nodig is.
Ondertussen heb ik al honderden management professionals getraind in meer inzicht, overzicht, rust en invloed en geef ik les bij verschillende executive opleidingen zoals AOG School of Management en de Rotterdam School of Management. Ook jij kan de kracht van een helder hoofd ontdekken!
Training leiderschap

Testimonials

“”Verbeter de wereld, begin bij jezelf”, a Dutch expression which is similar to:
“to improve the world, start with yourself”…
Kiki’s Mindfulness course definitely contributes to active self-reflection and it provides invaluable insights on how to reign yourself.
With very practical tools she created the opportunity to find the message in the madness and to effectively work with it.
Kiki, thank you so much for enabling us to make our world a better place.”

Tinka Broeders

Global Executive OneMBA Admissions Manager

“Bewustwording van de invloed die je eigen denkbeelden en overtuigingen hebben op jezelf en je omgeving wordt enorm vergroot. Kiki geeft je inzicht hoe je hier anders tegen aan kunt kijken en hoe je hiermee om kunt gaan.”

Alex van Kouwen

Manager Essent

Het kan ook anders!

Creëer ruimte in je hoofd en stel jezelf in staat om te focussen. 

Je hoeft niet harder te werken om effectiever te zijn.

Je hoeft niet per se meer te doen om meer impact te creëren. Je moet het soms gewoon anders aanpakken.

Stel je voor dat je:

✓ Aandacht hebt voor de dingen die er echt toe doen.

✓ Zaken kunt veranderen doordat je ziet waar je jezelf belemmert.

✓ Minder zorgen hebt.

✓ De dynamiek van de wereld een uitdaging is en jij weet hoe daar mee om te gaan.

✓ Ècht weet hoe je met stress kan omgaan.

✓ Ook onder druk goed kan presteren.

✓ Je zeker en vrij voelt.

✓ Relaxt kan omgaan met de mensen om je heen, wie het ook zijn.

✓ Tijd hebt voor de dingen die je belangrijk vindt

✓ Ziet wat er in je omgeving speelt en inziet waar je invloed op kan uitoefenen.

Het is tijd voor reflectie!

Je Hebt Het Al In Je.
Je Moet Alleen Weten Hoe Dit Te Bereiken.

Dit Kan Meedoen Je Opleveren:

✓ Je tijd en prioriteit verdelen zoals jij dat wilt, omdat je weet waar je wel en niet je energie in wilt steken.

✓ Jezelf meer laten zien doordat je meer inzicht in jezelf en situaties hebt. Je scant waar het echt om gaat, waardoor er minder gedoe is.

Meer rust in je hoofd en beter relativeren met als gevolg minder zorgen en meer ontspannen thuis en op het werk zijn, voor jezelf en anderen.

✓ Je ziet meer out-of-the box manieren om iets op te lossen zoals bijvoorbeeld hoe je je werk makkelijker maakt of hoe je denkbeelden los kan laten.

✓ Je weet hoe je jezelf blijvend kan ontwikkelen en bent in staat steeds beter te worden.

✓ Niet alleen verbeter je je focus, je pikt meer op zoals signalen van collega’s, veranderingen en intonaties in gesprekken.

✓ Je gaat anders en beter samenwerken met je collega’s.

✓ Je voelt je relaxter, sterker en krachtiger en zorgt voor impact.

“Anders kijken en denken waardoor je met rust en gezonde afstand met lastige situaties kunt omgaan.”

Jacqueline van Duijn

Manager HR

Online modules

In je eigen tempo de online modules volgen

Online meeting met de groep

Gezamenlijke mindfulness oefening en vragen

Zo werkt het:

 • Je kiest een startdatum voor je training. (Bekijk hier de volgende startdatum).
 • Als je je hebt ingeschreven voor de training en na ontvangst van betaling, ontvang je een uitnodiging voor de online omgeving waar je de video’s, uitleg, oefeningen en nieuwtjes vindt.
 • Voor aanvang heb je met mij een gesprek om te kijken wat je er uit wilt halen en hoe je dat het beste kunt doen.
 • Zodra de training begint krijg je gedurende de 8 weken die daarop volgen elke week van mij een mail met de uitnodiging en toegang voor een nieuwe module.
 • Er zijn vaste gedurende die 8 weken vaste online groep meetings. Daarin begeleid ik jou en de groep door de oefening van die dag. Vooraf kun je je vragen insturen zodat ik die tijdens die meeting kan beantwoorden.
 • Je kunt de training volledig in je eigen tempo doen. Wil je even een weekje rust? Geen probleem. Jij bepaalt.
 • De online modules kun je doen wanneer jij wilt. Er zit een oplopende volgorde in, maar jij kan bepalen wanneer je de oefeningen wilt doen.
 • Je hebt 3 maanden toegang tot het platform en de werkboeken kan je gewoon downloaden.
 • Daarnaast heb je de exclusieve online community die in het platform aanwezig is. Daar kun je je vragen, worstelingen, successen en tips delen en zaken omtrent de training met elkaar bespreken. Zo ben je niet alleen!
  Klik hier voor de nieuwe startdata en meer informatie over de inhoud!
Google-empathie-vragenlijst

Geen zweverig gedoe, maar praktische handvatten!

“Door haar enthousiaste, persoonlijke en pragmatische aanpak lukte het haar om de theorie, die ik vaak al kende, zó over te brengen dat die eindelijk eens bij me aankwam. Mindfulness bleek daarbij een praktisch en doeltreffend middel. Het knappe is dat ze dit alles doet zonder zweverig te worden.”

Sense Jan van der Molen

Associate Professor Natuurkunde Universiteit Leiden

Let op! Dit programma is niet voor iedereen. 
Dit is niet een training waarin je achterover kan leunen en de theorie krijgt uitgelegd. Je moet echt zelf aan de slag en ook de mindfulness meditaties doen.
Alleen mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken en het anders aan te pakken, zullen maximaal profiteren van deze training. Ik doe er alles aan op je hierin te begeleiden, maar jij moet hier echt mee aan de slag willen.
Neem jij verantwoordelijkheid om de inzichten ook daadwerkelijk toe te gaan passen. Wil jij een een pionier van je toekomst? Wil jij impact hebben? Dan ben je van harte welkom om mee te doen en weet ik zeker dat jij al snel de mindful manier ontdekt die je helpt van een overvol hoofd naar rust en impact te gaan.

Veelgestelde Vragen

– Hoe lang duurt de training Relaxt Meer Impact?
Het totale programma beslaat 8 modules in 8 weken. Daarnaast zijn er online meetings om samen te oefenen. Je kunt zelf zoveel tijd erin steken als je wilt maar het meeste effect krijg je als je er echt tijd voor vrij maakt. Wees je ervan bewust dat je er nooit tijd bij krijgt en dat je dus bewust moet zijn, waar je je tijd, je prioriteit en je energie in steekt. Dit is precies waar dit programma je mee kan helpen.
– Is mindfulness niet zweverig, raar of religieus?
Ik dacht zelf eerst dat mindfulness zweverig was, maar dat is het niet. Er is niks raars of zweverigs aan inzicht krijgen in hoe je geest, je gedrag en hersenen werken. Mindfulness heeft een link met het Boeddhisme, maar er zit niks religieus in. Je kunt onderdelen herkennen vanuit verschillende filosofen, maar het is vooral een praktische training voor het leven.
– Ik heb het druk. Kan ik het tempo wel aan?
Je hebt een 3 maanden toegang tot het programma. Dat wil zeggen dat jij in je eigen tempo het programma kan doen. Daarnaast gaat dit programma je in laten zien waar je je tijd, prioriteit en energie in steekt en kan je beslissen om het anders te doen, waardoor je tijd overhoudt. Juist de aandachtsoefeningen kunnen opleveren dat je meer gedaan krijgt in minder tijd, maar dat kost wel even wat oefening. Daarom heb je dus een 3 maanden toegang tot het programma zodat je de oefeningen terug kan vinden en kan herhalen.
– Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?
Deze training is bedoeld om jou als professional te laten groeien en beter te worden. Dat is dus een win-win voor zowel de organisatie waar je voor werkt, als jezelf. Misschien kan jouw organisatie of bedrijf een financiële bijdrage doen omdat het om professionele ontwikkeling gaat.
Investeren is altijd spannend. Zelf bedenk ik altijd de voors en tegens en ik bedenk ook: Wat kost het me om door te gaan zoals nu? Vind ik het waard om in mijzelf te investeren? Jouw investering voor meer impact en meer rust is €2,46 per dag een jaar lang. Wat zou je elke dag kunnen laten om € 2,46 over te houden?

– Kan de training ook voor mijn bedrijf of organisatie zijn?

Zeker, ik verzorg vaker incompany trajecten. Stuur een e-mail naar welkom@kikivreeling.nl.

– Kan ik ook 1 op 1 training krijgen?

Ja, dat kan. Stuur een e-mail naar welkom@kikivreeling.nl.

– Voor wie is deze training niet?

Voor mensen die vinden dat ze geen eigen verantwoordelijkheid hebben.

– Kan ik de training overal vandaag volgen op tijden die mij uitkomen?

Afgezien van de gezamenlijke bijeenkomsten, kan je de modules volgen wanneer het jou uitkomt. Dat is het mooie van een online training. Normaal gesproken zou je veel meer tijd kwijt zijn met reizen en plannen. Nu heb je maar een paar vaste gezamenlijke online momenten en daarnaast bekijk je modules wanneer jij dat wilt. Heel makkelijk!

Kiki Vreeling
Our time: 9:10pm UTC