Niets zo veranderlijk als de verandering zelf. Maar wàt je daarbij nodig hebt, kan verschillend zijn. Met onderstaande blokjes heb je een idee wat er allemaal mogelijk is.

Inspireren

Workshops Brein en gedrag in werk

Wi je weten hoe je veelgemaakte fouten kan voorkomen? Of hoe je jezelf en je brein toch rust kan geven ondanks alles wat er speelt? Probeer dan een van onderstaande workshops voor jou en je team. 
 
  • Hoe je toch rust vindt als je werk nooit af is
  • 5 valkuilen van het brein bij verandering
  • Introductie mindfulness
 

Masterclass Mindful Leiderschap

Hoe helpt Mindful Leiderschap jou als leider om niet alleen je eigen potentieel te bereiken maar ook die van je mensen? Ontdek de mogelijkheden van mindful leiderschap. Apart te boeken of als onderdeel van leiderschapsprogramma’s of executive education.

Introductie IDG's

 

Wil je een snelle introductie van de Inner Development Goals en weten of jouw organisatie hier iets mee kan? Dan is dit de manier om er achter te komen!

 

Ontwikkelen

Relaxt meer Impact

Ben je op zoek naar een incompany training die een helder hoofd versterkt en jouw mensen meer uit zichzelf laat halen?
Ben je als organisatie toe aan echte effectieve verandering? Wil je jouw mensen echt laten groeien? Dan is de training Relaxt meer Impact iets voor jouw organisatie. Lees hier meer over de training.

Wil je liever een op maat gemaakt programma om jouw organisatie en mensen te laten groeien? Mail me en ik bespreek het graag met je.

Word een expert in conflict voorkomen!

Dreigt er bij jou in het team een conflict te ontstaan? Loopt het niet zo lekker en voel je dat er van alles aan de hand is? Weet je niet zo goed hoe dat aan te pakken? 

Dan is deze massterclass iets voor jou! In deze tweedaagse nemen conflictexpert Judith van den Boogerte en ik je mee en gaan we aan de slag met jouw praktijkcasus. Je leert wat je vooraf en tijdens het gesprek moet doen zodat je met een helder resultaat en op een vriendelijke manier afsluit. 

Op de website van Mediacio vind je meer informatie over de eerstvolgende masterclass. 

IDG's programma's

 

Heb je besloten om met de Inner Development Goals aan de slag te gaan in je leer- en ontwikkelactiviteiten, maar weet je nog niet goed hoe je dat doet? Daar kan ik je bij helpen.

Neem contact op en ik bespreek het graag met je.

Verder Brengen ​

(Team)coaching

Heb je behoefte om alles eens duidelijk op een rijtje te zetten en te sparren? Worstel je al een tijd ergens mee? Wil jij weten hoe je effectiever kan zijn en ben je op zoek naar nieuwe perspectieven? Dan is coaching iets voor jou!

Of speelt er iets in je team en is het moeilijk om daadwerkelijk de vinger op te leggen waar het om draait? Is er behoefte in je team om bepaalde onderwerpen te bespreken? Zijn jullie toe aan betere samenwerking of meer begrip voor elkaar? Dan kan (eenmalige) teamcoaching een goed optie zijn!

Werkretraites

Kom je in de drukte van de dagelijkse praktijk te weinig toe aan reflectie? Wil je wel eens wat langer stilstaan bij wat nu werkelijk belangrijk is in je werk? Nadenken over de manier waarop je nu werkt, wat je doet en wat je niet doet? In deze eendaagse werkretraites word je begeleid om in stilte te vertragen en de tijd te nemen voor het verkennen van thema’s en uitdagingen waar je tegenaan loopt in je werk. Aan het einde van de dag ga je weg met een idee voor de volgende stap.

Klik hier voor meer informatie.  

Intervisie

Kan jouw team of project wel een handje geholpen worden? Heb je behoefte aan reflecteren en vooruitkijken? Dan kan intervisie net even dat duwtje in de rug zijn om weer fris verder te gaan.

Aan de slag met mij, blijf leren en bereik je doelen

Weet waar je jezelf als individu en team in de weg zit zodat je ook weet hoe verder te komen. 

EXPERT & coach

Volg, luister, lees en abonneer

Volg mij op social media, luister naar mijn meditaties,
abonneer je op mijn re-minders en lees mijn blogs.