Coaching

Heb je behoefte om alles eens duidelijk op een rijtje te zetten en te sparren? Worstel je al een tijd ergens mee? Wil jij weten hoe je effectiever kan zijn en ben je op zoek naar nieuwe perspectieven? Dan is coaching iets voor jou!

Incompany training

Ben je op zoek naar een incompany training die een helder hoofd versterkt en jouw mensen meer uit zichzelf laat halen?
Ben je als organisatie toe aan echte effectieve verandering? Wil je jouw mensen echt laten groeien? Dan is de training Relaxt meer Impact iets voor jouw organisatie. Lees hier er meer over.

Wil je liever een op maat gemaakt programma om jouw organisatie en mensen te laten groeien? Mail me en ik bespreek het graag met je.

Teamsessie “Mind the one mind”

Ben je benieuwd welke verschillende ideeën er leven in je team? Wil je graag innoveren? Ben je er aan toe om de expertise van je collega’s te gebruiken? Dan is een sessie ‘Mind the one mind’ iets voor jullie. Gedurende deze sessie gaan we zoveel mogelijk de uiteinden en extremen van ideeën opzoeken om daarna tot iets te komen dat wellicht beter was dan jullie oorspronkelijke idee. Dat kan bijvoorbeeld gaan over de innovatie van een product of de richting waar je team naar toe moet gaan. Ben je geinteresseerd? Neem contact op voor meer informatie en ik vertel je er graag meer over.

Teamcoaching en heidagen

Worstelt jouw team of organisatie en is het moeilijk om daadwerkelijk de vinger op te leggen waar het om draait? Is er behoefte in je team om bepaalde onderwerpen te bespreken? Zijn jullie toe aan betere samenwerking of meer begrip voor elkaar? Dan is teamcoaching wat je zoekt.

Masterclass Mindful Leiderschap

Hoe helpt Mindful Leiderschap jou als leider om niet alleen je eigen potentieel te bereiken maar ook die van je mensen? Ontdek de mogelijkheden van mindful leiderschap. Apart te boeken of als onderdeel van leiderschapsprogramma’s of executive education.

Supervisie (mindfulness) trainers

Wil je een leiderschapstraject verzorgen waar mindfulness bij past? Of wil jij graag mindfulness training geven die aansluit bij de waarden van een bedrijf of organisatie maar weet je niet hoe? Dan is supervisie iets voor jou. Ik kan je helpen met het vormgeven van het traject en alles wat er bij komt kijken. Neem contact op voor meer informatie.

Aan de slag met mij, blijf leren en bereik je doelen

Weet waar je jezelf als individu en team in de weg zit zodat je ook weet hoe verder te komen. 

Adviseur & coach

Volg, luister, lees en abonneer

Volg mij op social media, luister naar mijn meditaties,
abonneer je op mijn re-minders en lees mijn blogs.