Skip to main content

Create space and overview in the dynamic world for better performance

I will support you in uncovering your best self

Stop ruis, creëer een helder hoofd.

Mijn programma's helpen bij het realiseren van wijze leiders die hun beste zelf inzetten voor een positieve bijdrage aan een schitterende toekomst. Voor zichzelf èn voor de ander.

Mijn programma’s staan voor helderheid, inzicht en impact en zijn voor slimme, ambitieuze professionals die hun toekomst zelf willen beïnvloeden.

Neurowetenschappen, wetenschappelijk onderzoek, mindfulness, leiderschapsvraagstukken en bewustzijn; Dat zijn de hoofdingrediënten.

Een unieke mix van oosterse wijsheden en westerse wetenschap samengesmeed in een nuchter, helder programma passend bij jouw behoeften.

Persoonlijk mindful leiderschap: omdat jij en de wereld de beste versie van jou verdient.

De programma's

Wat het beste bij jou past

Elk programma brengt wetenschap en theorie op een makkelijke manier, direct vertaalt naar praktische handvatten. Voor jou of je organisatie.

Programma's
Achtergrond

De achtergrond

Ik houd van nuchterheid, van wetenschappelijk bewezen, van praktische handvatten en van rust. En ik hou van vrij zijn van barrières, van helderheid, van impact, van dynamiek. Ik kijk naar potentieel, leef op van nieuwe inzichten en ontwikkeling en straal bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Mijn ervaring, mijn wetenschap, mijn kennis en mijn persoonlijke reis zitten samengevoegd in de programma's.

Mijn verhaal
Meer weten?

Handvatten voor de dagelijkse praktijk

Lees mijn blogs vol praktische handvatten, download mijn gratis e-book en geef je op voor de gratis meditatiereeks!

Blog
Our time: 10:56pm UTC