AlgemeenLeiderschapMindfulnessOnze tips

Fantastische mogelijkheid van SZW om je leiderschap te verbeteren – met subsidiemogelijkheid

By 06/10/2015No Comments

Mindful small 15655214702_0ca539aba7_q

“De beste leidinggevenden zijn zowel tot handelen als tot reflectie in staat. Ze moeten dus in staat zijn om zich los te maken van de drang om steeds maar bezig te blijven.”

“In het bedrijfsleven is steeds meer aandacht voor de voordelen van je even afsluiten en de focus op het nu richten. Veel leidinggevenden zijn met meditatie op basis van mindfulness begonnen om zo betere beslissingen te nemen en effectievere oplossingen te vinden.” (FD.nl ‘Het belang van nietsdoen’ – 3 oktober)

Een quote uit het artikel van het FD van afgelopen weekend van leiderschapsexpert Manfred Kets de Vries waarin de cruciale waarde van geïntegreerde mindfulness voor leiders wordt besproken.

En tegelijkertijd is er vanuit het Agentschap SZW (ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) een prachtige kans op subsidie:

Als organisatie kun je nu subsidie aan vragen voor een training mindfulness op het werk. Een prachtige manier om – met minder kosten – kennis te maken wat mindfulness voor jouw leiderschap kan betekenen. Subsidie aanvragen kan tussen 19 oktober en 13 november.

Verder wordt er ook in dit artikel de link gelegd tussen nietsdoen, onbewuste denkprocessen en oplossingen vinden. Echt een aanrader om te lezen èn er wat mee te doen! Heb je interesse in een training mindfulness en leiderschap dan is dit echt iets om op in te springen.

Neem contact op om meer te weten te komen over de trainingen van Ki2 en om gezamenlijk subsidie aan te vragen.

Foto credits: Heidi Forbes Öste

Delen: